fbpx

Embrace Yourself
Meerwekenprogramma

Een eenvoudige gewoonte heeft minstens 21 dagen nodig om te kunnen wortelen. Dit meerwekenprogramma biedt de kans om individueel nieuwe, gezonde gewoontes op te starten. Elke week krijg je een grondige uitleg én praktische oefeningen.

=

WAT
Gedurende 8 of 12 weken een wekelijkse afspraak om de technieken eigen te maken en nieuwe, gezonde gewoontes te ontwikkelen met maximale kans op succes.

=

PRAKTISCH
8 x 1,5h of
12 Lunchsessies van 40 min.
(max. 12 personen)

=

LOCATIE
In uw bedrijf of op locatie

PROGRAMMA

We werken de technieken om gezonder en gelukkiger door het leven te gaan in detail uit. Hoe kunnen we meer bewegen, minder zitten en hoe nemen we een betere lichaamshouding aan? We leren ademhalingstechnieken om bewust te ademen. En hoe je adem te gebruiken wanneer je spreekt en presenteert. Je krijgt een heel scala aan meditatietechnieken aangereikt om je geest tot rust te brengen.

Elke deelnemer kiest zelf welke nieuwe, gezonde gewoontes hij of zij wil starten. En krijgt de methode en ondersteuning mee om deze te integreren in zijn of haar leven.

Een schat aan informatie en praktijk die je leven echt kan veranderen.

"

Interesse ? Vragen? Inschrijven?

Gelieve in het laatste vak te vermelden voor welke data je  inschrijft voor de 5 weekse Mindful Walk of Mindful Run cursus.