fbpx

Diederik Joukes

Embrace yourself
Als je gezonder en gelukkiger wil leven, valt er een enorme winst te halen uit eenvoudige basisvaardigheden, die je zelf kan toepassen maar die we niet geleerd hebben of die we in de loop der jaren verleerd zijn. Diederik ontwikkelde de Embrace yourself programma’s om deze basisvaardigheden opnieuw bij te brengen.

Het gaat om meer bewegen, minder lang zitten, gezond eten,  je adem rustig houden en meer controle krijgen over je geest via mindfulness en andere technieken. Holistische of multicomponent programma’s bewezen het meest efficiënt te zijn in wetenschappelijke studies. Het aanleren van nieuwe, gezonde gewoontes gaat stap voor stap, met veel aandacht en plezier.

Diederik is een gepassioneerd spreker, trainer en coach met een grondige kennis van dit onderwerp. Zijn jarenlang leiderschap in de bedrijfswereld combineert hij met zijn ervaring als sportieve coach. Hieraan koppelt hij recente research en opleidingen.

;

Master in de Lichamelijke Opleiding

KULeuven 1990

;

Bedrijfseconomie

VLEKHO Brussel 1990

;

Coach, Leidinggevende en Directie

25 jaar in farmaceutische multinationals

;

Movement & Mobility Specialist

Gecertifieerd 2017

;

Mindfull Run/Walk Instructeur

Gecertifieerd 2017

;

Core Stability Trainer

Sinds 2015

Werkt samen met

Premed

is een externe dienst voor preventie en bescherming. Premed bood het meerwekenprogramma aan voor de eigen medewerkers en namen de Embrace Yourself programma’s op in hun aanbod voor hun klanten.

Odisee Hogeschool

Begeleiden van bachelorstudenten lichamelijke opvoeding voor hun bachelorproef. Studenten coachen deelnemers van het Embrace Yourself programma i.v.m. gezonde gewoontes.

30 dagen zonder klagen, kies positief

Ambassadeur met de Embrace yourself programma’s.

Zoniën Athletics Team

Trainer van stabiliteit, mobiliteit en looptechniek aan alle niveaus van recreatieve lopers en aan de Start eens joggers.

Springbok health coaching,

Mede-ontwikkelen en geven van programma’s en workshops om het welzijn in organisaties te verhogen

LOGO Zenneland en Oostbrabant

Trainer gezondheidsprogramma’s, bewegingsdriehoek, zilverwijzer, voel je goed stoel.

Embrace yourself. If you don’t take care of yourself, how can you take care of others? 

Just saying: Use it or loose it.